Unde obtii cel mai rapid credit de nevoi personale

euro-baniIn viata oricarei persoane, la un moment dat, apare nevoia de a obtine niste bani imprumut. Problema este ca de cele mai multe ori avem nevoie de bani cat mai rapid si nu ne mai uitam la dobanzile percepute de creditori.

Iata unde se obtine cel mai rapid credit de nevoi personale:

1. Creditul Provident

Costul creditului de nevoi personale este stabilit printr-un contract transparent. Astfel, clientul stie de la bun inceput care va fi costul total si cat urmeaza sa plateasca lunar.

Prin serviciul optional (contra cost) de gestionare a creditului, poti primi banii in mana, la tine acasa, in maximum doua zile. Nu vei avea nevoie de nici un cont bancar, iar ratele le vei putea plati din confortul casei tale.

Pentru a obtine un credit in 48 de ore de 50.000 de lei ai nevoie doar de doua acte: dovada de venit si de resedinta.

2. Credite bancare

Aceste credite se obtin ceva mai greu, dar daca ai toate actele pregatite, il poti primi in cateva zile de la depunerea acestora si a cererii de imprumut.

Banca iti pune la dispozitie de la inceputul creditarii un grafic in care vezi clar cat vei plati lunar pana la plata integrala a imprumutului. Dobanzile percepute de banci sunt modeste si iti baga usor mana in buzunar, in limita bunului simt.

3. „Creditele” date de prieteni

Creditele date de prieteni se obtin in cel mai scurt timp. Dezavantajul acestor „credite” este ca poti sari peste plata ratelor si astfel vei risca sa pierzi o prietenie din cauza banilor. Un astfel de imprumut este bun pentru cei care stiu ca vor obtine bani multi inainte de data la care te-ai inteles ca-i vei returna.

Indiferent de alegerea ta, trebuie sa tii cont de doua lucruri foarte importante atunci cand vrei sa obtii un credit pentru nevoile personale: sa fie dobanda cat mai scazuta si creditorul sa nu-ti puna garantii pe casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »