Totul despre imprumutul la domiciliu

euro-baniCine credea ca institutiile creditoare vor veni la usa ta din alte motive decat legat de recuperarea banilor? Raspunsul este: nimeni. Astazi, IFN-urile vin la tine doar daca aplici printr-un formular pe care il poti completa de pe smartphone, tableta sau calculator/laptop.

De exemplu, Provident este primul IFN care a inovat acest sistem de creditare. Cum a reusit sa faca acest lucru? A permis oferirea banilor direct la domiciliul clientului si a adaugat un serviciu interesant: serviciul optional de gestionare la domiciliu.

Principalul avantaj este faptul ca primesti bani si ai facilitatea de a restitui ratele aferente imprumutului contractat, direct de la tine de acasa. Atunci cand restitui banii prin intermediul ratelor, ti se adauga un adaos fix la valoarea totala de plata care va fi inclus in mod egal in ratele saptamanale. Atentie insa, costurile pot varia de la un creditor la altul!

Iata care sunt etapele de aplicare in cazul unui imprumut IFN:

Daca ne-am hotarat care este suma de bani pe care o dorim, completam formularul online regasit pe site-ul creditorului sau contactam telefonic un agent al IFN-ului respectiv si in cel mai scurt timp vom obtine toate detaliile legate de imprumutul solicitat: cat ti se poate oferi si costul ratelor prin care vei restitui banii.

In cazul in care iti place sa vorbesti de bani direct cu o persoana care sa vina la tine acasa, poti beneficia de consiliere la domiciliu in maxim 48 de ore in care se face studiul dosarului si verificarea bonitatii. Dupa acesti pasi, vei primi banii imprumutati direct la tine acasa.

Conditiile cerute pentru un imprumut la domiciliu sunt minime:

  • Varsta sa fie de minim 18 ani si domiciliu stabil sa fie neaparat in Romania;
  • Dovada obtinerii unui venit lunar stabil;
  • Sa fi fost un bun creditor in trecut (daca ai mai avut imprumuturi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »