Top 5 lucruri interesante pe care le poti face cand ramai fara curent

Pana de curentMai nou, atunci cand ramai fara curent, prima tendinta este sa pui mana pe telefon si sa luminezi in jur cu ajutorul ecranulului acestuia sau cu ajutorul blitz-ului integrat. Astfel, vei putea ajunge cu mare usurinta la generatorul de curent electric. Pe vremuri, prima tendinta era sa cauti o lumanare sau lampa pe gaz pentru a aduce ceva lumina in casa. Si atunci, ca si acum, se puteau face foarte multe lucruri interesante cand se taia lumina. Iata cateva dintre acestea:

1. Sa spuneti povesti

Una dintre cele mai bune idei atunci cand ramai fara curent si esti impreuna cu familia este sa spuneti niste povesti. Pentru ca nu vei mai avea alte activitati si nimic din jur nu-ti poate atrage atentia datorita beznei totale, vei fi concentrat 100% in a asculta povestea spusa de unul dintre membrii familiei si vei realiza ca iti place sa asculti povesti, mai ales daca este una dintre povestile tale preferate.

2. Sa faceti karaoke

Puteti canta o melodie pe rand pentru a vedea care canta mai bine din familie. Dupa ce a cantat fiecare membru, puteti vota verbal care a fost cel mai tare. Puteti parcurge mai multe melodii pentru a nu va plictisi.

3. Sa faceti dragoste

Daca familia inca nu s-a inmultit, puteti incepe sa lucrati pentru a mai aduce un nou membru in familie. Astfel, va veti aminti cum l-ati conceput pe cel mic in bezna totala (sau cu cateva lumanari aprinse) si cat de placut a fost. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti drumul pana la pat.

4. Sa va jucati baba oarba

Baba oarba devine mult mai interesanta atunci cand nici un jucator nu poate vedea. Astfel, puteti merge in incaperea care are cele mai putine obstacole si va puteti juca pe toata perioada penei de curent. Daca il legati bine la ochi pe cel care se pune, acesta nu va observa cand se aprinde lumina sau cand porniti un generator de curent electric aflat intr-o alta incapere. Astfel, cautarea va incepe sa devina foarte amuzanta luand in considerare faptul ca ceilalti jucatori pot vedea din nou si cel care s-a pus ramane „baba oarba”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »