Top 5 cele mai cautate accesorii IT & Multimedia

it-multimediaAccesoriile IT si multimedia se inmultesc pe zi ce trece si tocmai din aceasta cauza, de la un an la altul, tendintele clientilor in ceea ce le priveste tind sa se modifice considerabil. IT-ul a devenit o putere globala si multe persoane nici macar nu ar mai concepe lumea fara internet si tehnologie.

Iata care sunt top 5 cele mai cautate accesorii IT & Multimedia:

1. Carcase cu tastatura

Pentru ca suntem obisnuiti cu laptopuri, tabletele ni se par putin problematice daca nu sunt dotate cu carcase cu tastatura inclusa. Aceste taste ne ajuta sa comunicam mult mai rapid, fiind tastaturi identice cu cele ale unui laptop cu ecran de 10-11 inci.

2. Adaptoare TV cu Android

Aceste adaptoare transforma un televizor normal intr-un televizor inteligent. Multe persoane si-au cumparat acum 2 sau 3 ani televizoare LCD sau LED care la acel moment nu erau dotate cu functii de Smart TV.

3. Ochelari 3D

Cei care deja au televizor inteligent au nevoie de mai multe perechi de ochelari 3D pentru a invita si prietenii la film. Atunci cand achizitionezi un televizor Smart 3D primesti decat patru perechi de ochelari si ulterior poti cumpara cate perechi ai nevoie.

4. Casti pentru PC

Printre cele mai cautate accesorii IT & Multimedia din aceasta perioada se afla si castile pentru calculator, dar si cele pentru wireless pentru smartphone-uri. Cumparatorii se uita in primul rand la firma si in al doilea rand le aleg pe cele care au un sunet mai clar si un bas puternic.

5. Gentile de laptop

Fie se inmultesc oamenii de afaceri fie din ce in ce mai multe persoane se imbraca ceva mai elegant cand se duc la munca si aleg sa-si care laptopul cu ei. Desi inainte erau preferate sistemele desktop, companiile prefera mai nou sa le cumpere angajatilor laptopuri pentru ca acestia sa poata lucra si de acasa atunci cand apare o urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »