Top 5 carti de citit in aceasta toamna

secretulToamna este cel mai bun anotimp in care ne putem relaxa citind o carte in parc sau, de ce nu, acasa privind din cand in cand pe geam la ploaia marunta care racoreste pamantul dupa o vara fierbinte. Toamna anului 2015 va fi numai buna pentru lecturi de autodezvoltare personala.

Iata 5 titluri pe care nu trebuie sa le omiteti in urmatorul sezon:

1. Secretul – de Rhonda Byrne

Din aceasta carte, veti invata cum sa folositi secretul in toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobandirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si in orice interactiune pe care o aveti in aceasta lume. Veti incepe sa intelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla in launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.

2. Putere nemarginita – Anthonny Robbins

Daca ai visat la o viata mai buna, cartea „Putere nemarginita” iti va arata cum sa atingi calitatea acelei existente nemaipomenite pe care ti-o doresti si o meriti si cum sa ai controlul asupra evolutiei tale personale si profesionale.

3. Inteligenta sociala – Daniel Goleman

In „Inteligenta sociala”, Daniel Goleman explica surprinzatoarea corectitudine a primelor impresii, fundamentul charismei si forta emotionala, complexitatea atractiei sexuale si sesizarea minciunilor. El descrie „partea intunecata“ a inteligentei sociale, de la narcisism la machiavelism si psihopatie.

4. Cum sa devii o persoana influenta – John Maxwell

Daca dorinta ta este sa ai succes sau sa ai un efect pozitiv asupra lumii cu care vii in contact, ar trebui sa devii o persoana cu influenta. Fara influenta nu exista succes. Nu are importanta care iti sunt telurile in viata sau ce vrei sa realizezi, o poti face rapid, mai eficient, iar contributia ta poate fi de mai lunga durata daca inveti sa devii o persoana cu influenta.

5. Calea spre succes – Napoleon Hill

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor intreprinse, in calitate de reporter, si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia implinirii“, reluata in multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre imbogatire, formula prin care orice om se poate realiza atat in plan material, cat si spiritual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »