Top 3 masini SH de cumparat cu pret sub 3.000 de EURO

opel-astraMasinile bune nu se gasesc la toate colturile de strada, desi stau expuse acolo cu lunile. Daca ai un buget de maxim 3.000 de euro si vrei sa-ti cumperi o masina second hand buna, ne-am gandit sa te ajutam cu top 3 modele care isi merita banii.

De ce trebuie sa tineti cont?

In primul rand trebuie sa tineti cont ca masina sa fie fabricata dupa 2008 pentru a avea taxa de timbru achitata, iar in al doilea rand trebuie sa verificati ca reviziile sa fi fost facute la reprezentanta brandului auto respectiv.

Iata care sunt acestea:

1. Opel Astra

Cu 3.000 de euro puteti cumpara un Opel Astra Clasic model sedan sau un Astra Hatchback. De ce sa va cumparati un Opel? Pentru ca piesele auto de Opel sunt foarte accesibile la pret si rezista foarte mult la uzura. Motoarele germane, in special cele diesel, pot rula fara probleme cateva sute de mii de kilometri cu investitii minime in ceea ce priveste motorul.

2. Renault Clio

Puteti opta pentru un Renault Clio cu an de fabricatie peste 2008. Motorizarile acestui model sunt foarte economice, varianta diesel avand un consum mixt de 5 litri/100 de kilometri. Ca si in cazul Opelurilor, aceste motoare diesel pot rula fara interventii majore peste 300.000 de kilometri. Este o masina ideala pentru familiile mici, insa daca aveti o familie ceva mai mare puteti opta pentru un Logan I.

3. Chevrolet Aveo

Chevrolet este un brand auto care si-a facut renume datorita conceptelor inovatoare si a tehnologiei de ultima generatie folosita pe masinile lor. Aveo nu este o masina foarte eleganta, dar este o masina care poate fi perfecta pentru cei tineri si care in acelasi timp poate satisface cu succes si pretentiile celor mai in varsta. De ce sa o cumperi? Pretul pentru acest vehicul second hand este foarte avantajos si puteti gasi piese auto de Chevrolet la foarte multe reprezentante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »