Timbrul de Mediu 2014 – Vezi cum sa-l calculezi online

teava-esapamentCel mai precis calculator online al timbrului de mediu valabil in 2014 se gaseste pe site-ul oficial ANAF (Agentia Nationala de Administratie Fiscala).

Venit ca un inlocuitor pentru taxa de poluare, timbrul de mediu a speriat toti soferii care doreau sa-si cumpere o masina mai veche de 2008. Timbrul de mediu nu doar ca a inlocuit vechea taxa, ci a si crescut-o considerabil.

De exemplu, pentru o masina din 2003 cu motor diesel de 1.9 litri (VW Passat, Renault Megane, VW Golf, Seat Cordoba, etc) timbrul de mediu este situat undeva intre 1.800 – 2.200 euro, conform calculatorului oficial.

Pentru a-l accesa dati click pe link-ul urmator: Calculator Timbru de Mediu 2014

!!!ATENTIE!!!
1. Pentru a vedea ce emisii CO2 are motorizarea masinii, cautati pe Google in felul urmator: „renault megane 2003 1.9 diesel specs” sau „megane 1.9 diesel emisii CO2” (modelul masinii se inlocuieste cu modelul pe care doriti sa-l cautati dumneavoastra).
2. Emisiile regasite pe internet vor corespunde in foarte putine cazuri cu emisiile reale ale masinii, in functie de cum a fost intretinut motorul autovehiculului respectiv. Astfel, va puteti astepta ca timbrul de mediu sa fie ceva mai mare decat cel calculat online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »