Rabla 2014 ar putea incepe din februarie

Conform declaratiilor presedintelui APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania) Ernest Virgil Popovici pentru Agerpres, programul „Rabla 2014” ar putea fi ultimul. Astfel, pentru un efect cat mai pozitiv, Ernest a spus ca acesta ar trebui sa demareze inca din luna februarie.

„Toti membrii APIA au fost de acord ca Programul Rabla a avut rezultate pozitive, dar, dupa cum ati vazut, in fiecare an a fost din ce in ce mai putin util. Drept pentru care, toti membrii APIA, fara exceptie, au fost de acord sa solicite ministerului de resort demararea ultimului program „Rabla” in 2014. Peste doua saptamani, vom avea o intalnire cu oficialii de la Ministerul Mediului. Noi am cerut ca programul sa inceapa din februarie. Nu este din scurt, pentru ca acesta este pregatit inca de anul trecut. Pe de alta parte, daca porneste si anul acesta in iunie, ca in 2013, va avea un efect dezastruos”, a afirmat Popovici.

Conform Administratiei Fondului de Mediu, romanii au cumparat aproape 13.400 de autoturisme noi cu ajutorul Programului „Rabla 2013”, iar aproximativ 20.000 de masini mai vechi de zece ani au ajuns la casat.

Iata ce pateste o masina cand ajunge la casat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »