Produse electrocasnice de cumparat intr-o locuinta noua

electrocasniceDaca tocmai te-ai mutat intr-o locuinta noua si trebuie sa incepi sa-ti cumperi produse electrocasnice, ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu cateva sfaturi legate de acestea. Unele produse electrocasnice chiar nu sunt urgente de cumparat si mai pot astepta pana la urmatorul salariu.

Iata ce produse electrocasnice trebuie sa cumperi intr-o casa noua:

1. Aragaz

Aragazul este cel mai important produs electrocasnic pentru ca omul trebuie sa aiba cu ce sa-si faca mancare. Aragazul poate fi cumparat fie dintr-o bucata, fie din doua bucati – cuptor si plita separate. Daca banii iti permit, achizitioneaza un aragaz mai performant care sa-ti permita sa faci tot felul de mancaruri sofisticate.

2. Masina de spalat

Masina de spalat te scapa de foarte multa treaba. O familie de doua persoane (normala) isi va spala hainele de cel putin doua ori pe saptamana, ba chiar si de mai multe ori (in functie de garderoba fiecaruia). Incearca sa strangi ceva mai multi bani pentru a cumpara o masina de spalat care sa aiba si functie de uscator.

3. Frigider

Frigiderul este obligatoriu, in special in sezonul cald cand mancarea se altereaza repede. Daca te-ai mutat in casa noua pe timp de iarna, poti depozita mancarea pe balcon si mai poti strange ceva banuti pentru a achizitiona un frigider dotat cu mai multe functii interesante.

4. Cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde a devenit un produs electrocasnic de nelipsit in orice locuinta. Cu ajutorul acestuia mancarea poate fi incalzita fara prea mult efort si fara prea mult timp pierdut. Este ideal sa-ti incalzesti micul dejun preparat de seara pentru a putea dormi dimineata cateva zeci de minute in plus.

5. Aspirator

Daca nu-ti doresti sa stai in praf si mizerie, aspiratorul devine o achizitie prioritara. Incearca sa cumperi un aspirator dotat cu mai multe accesorii si capete pentru a putea ajunge chiar si in locurile greu accesibile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »