Pasionat de ski? Vezi ultimele oferte din acest sezon

SkiSchiatul a evoluat de-a lungul timpului datorita dezvoltarii infrastructurii echipamentelor de transport a oamenilor (teleferice) in statiunile montane. Cu ajutorul acestora, schiorii erau dusi pana in varful celor mai inalte pante, astfel incat coborarea pantelor lungi care altadata erau prea greu de urcat se putea face de cate ori iti doreai.

Acesta este un sport de iarna popular oriunde ninge sau exista zapada combinata cu pante ale muntilor si infrastructura.

Esti pasionat de ski? Daca raspunsul este da, atunci iti propunem cateva destinatii in care puteti merge pentru a practica acest sport de iarna minunat. Iata care sunt acestea:

1. Austria

Ski Austria 2015 – Austria a primit mereu cu bratele deschise pe schiorii din toata lumea si a devenit destinatia preferata a celor care iubesc sporturile de iarna. Este un paradis al acestor sporturi, un loc in care veti aprecia fiecare moment din vacanta de iarna.

2. Bulgaria

Oferte ski Bulgaria – Bulgaria intampina turistii cu preturi mici si servicii de calitate. Aici puteti merge la ski impreuna cu toata familia si va veti distra de minune. In plus, daca locuiti in Romania, partiile din Bulgaria sunt la o aruncatura de bat.

3. Romania

Romania a coborat pe locul trei datorita vremii capricioase din acest an. Iarna nu a lucrat impreuna cu administratorii partiilor, fiind o vreme care a tinut tunurile de zapada in functionare continua. Chiar si asa, romanii au mers la munte si au schiat si s-au distrat acolo unde s-a putut.

Un schior castiga incredere atunci cand schiaza pe o partie din ce in ce mai abrupta, mai lunga si mai rapida. In Europa dificultatea partiilor se marcheaza in culori, de la albastre, cele mai usoare, urmate de rosii si negre, acestea din urma fiind cele mai dificile. Totusi nu exista o regula valabila peste tot si fiecare statiune isi poate determina singura modul de marcare a dificultatii partiilor.

Pentru mai multe destinatii de vacanta de iarna si nu numai puteti accesa cu incredere pagina www.cocktailholidays.ro. Sa aveti o vacanta la ski minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »