Nu gasesti un loc de munca? Cauta unde trebuie!

angajamFoarte multi someri se plang ca nu isi gasesc de munca, insa problema adevarata nu este cea a gasirii unui job, ci a gasirii unui job care sa se plieze pe cunostiintele si nevoile tale. Altfel spus, nu poti pune un programator sa lucreze la o patiserie sau un blogger sa lucreze intr-un depozit de marfa.

Pe site-urile de recrutari, de exemplu Hipo, gasim sute de anunturi zilnic, dar multi dintre noi nu aplica de teama pentru ca angajatorii au foarte multe cerinte in descrierea atributiilor jobului. Asa ca, daca esti angajator las-o ceva mai moale si poate ca vei gasi oameni cu bun simt care sa te ajute.

Fie ca sunteti in cautarea de locuri de munca in Constanta sau in Bucuresti, intotdeaua sa fiti atenti si la detaliile legate de timpul pe care il veti pierde pana la job si inapoi. In acel timp se pot face alte lucruri interesante care sa va si aduca bani.

Cand te prezinti la un interviu nu te baza ca angajatorul va avea CV-ul tau in fata. Cel mai potrivit ar fi ca tu sa te duci cu CV-ul in mana (obligatoriu sa fie completat la zi) si sa il inmanezi Managerului de Resurse Umane.

Cea mai simpla solutie pentru a gasi locuri de munca in Oradea, in Iasi, in Brasov, in Cluj, in Galati sau oriunde in tara este sa insisti putin si sa lasi pretentiile de o parte pentru o perioada. Doar astfel vei gasi un job in scurt timp si nu vei fi nevoit sa te imprumuti de bani pentru a plati intretinerea/chiria.

Nu uita ca un CV de calitate trebuie sa contina toate locurile de munca si experientele prin care ai trecut, dar si toate aptitudinile dobandite de-a lungul timpului. Daca nu ai nici o experienta anterioara, nu ezita sa incepi sa lucrezi oriunde ti se ofera ceva acceptabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »