Noaptea Caselor 2014 – Program complet

Noaptea Caselor 2014 se desfasoara in Bucuresti pe 27 septembrie, intre orele 18.00 si 7.00. 14 spatii cultural-domestice din Capitala vor prezenta expozitii, concerte, piese de teatru, proiectii de film si jocuri in „dormitoare transformate în mici centre culturale”.

Programul evenimentului:

Aviatorilor IX este un spatiu neconventional pentru evenimente socio-culturale, intr-un monument de architectura din 1929 pe Aviatorilor nr. 9. Sus, veti avea parte de Vernisaj Baw, cu Tomo Minoda, iar jos sunteti invitati la Lansarea Soundsphere 5.

Artskul este o scoala de arte si meserii cu casa langa Guvern (Paris, 16). intre 21:00 si 23:00 puteti participa la realizarea  pe loc a unui film „nu chiar manifesto, o invitatie la actiune, nu neaparat la activism”.

The CAN se deschide la 18:00, cu un workshop in colaborare cu A-maze Me: Trash talk. intre 21:00 si 23:00, veti putea viziona o proiectie de filme Trash (free loud Pop Corn).

Artidava (Cetatea artelor). Casa construita in 1938, in stil mediteranean, de Alexandru Popescu-Necsesti isi deschide portile de la ora 20:00, cu piesa de teatru „Efractie”. La ora 21:00, veti avea parte de Videoteca cu Matze si Rolf – DJ+VJ set.

Casa “Scrie despre tine”,  de pe str. Budisteanu nr. 26, va asteapta cu “Ciorba nocturna”,  un experiment de povestire, scriere si reprezentare vizuala a familiilor din care venim si cu care ne intalnim uneori la mese anuale, cu “Roata cu misiuni”, unde vei fi provocat la interactiuni si explorari spatiale si interpersonale, prin scris si documentare live, cu “Trufandaua casei Piticot” si “Freeflow simplu”, in timp ce Casa Lupu deschide trei etaje si curtea.

in cadrul evenimentului de sambata seara se va deschide si Gradina Viitorului, un spatiu educational modular de arta, design si tehnologie. incepand cu ora 20.00, aici va avea loc proiectia “Maker – A documentary on the Maker Movement”, in premiera in Romania.

Casa Jurnalistului va avea program pentru toata noaptea: in casa, proiectii de filme, in curte, expozitie foto cu cele mai bune imagini surprinse in timpul documentarilor, iar in crama, o petrecere.

in circuit intra si Home Matasari si Colivia, care va organiza o expozitie culinara si un concert Urban Blues, de la ora 20:30.

Anthropo Art House- Calea Mosilor Vechi 113 C. in intervalul 17.30-20.30, aici vor fi proiectate filmele realizate in cadrul LONGOCAMPO DOX – Film and Visual Anthropology Summer School, o scoala de vara internationala organizata de Academia Socio-Vizuala, dedicata inovarii in domeniile filmului documentar si antropologiei vizuale.

Casa Elisabeta va fi deschisa intre 18:00 si 2:00, iar Interfon 77 va asteapta intre 20:00 si 24:00 cu animatii sovietice, muzica la pick-up, povesti 2D – vinil si diafilm, sifon si ciocolata de Interfon

La Carol, de la ora 18:00, va avea loc venisajul expozitiei  BITUM (Bucharest Art Week), cu proiectii de filme Kinofest 2014 (de la 20:30) si o sesiune nocturna deschisa de improvizatie muzicala libera, intre 23:00 si 7:00.

Casa de pe Chei  organizeaza o seara de jocuri: Playstation, Xbox cu jocuri proiectate, dar si jocuri vechi: Tetris, Bubble trouble, Mario si altele.

Sursa: NoapteaCaselor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »