Lykan Hypersport – primul supercar al Orientului Mijlociu dezvaluit la Qatar Motor Show 2013 (Galerie foto+video)

Bolidul Lykan Hypersport al celor de la W motors a debutat oficial la Qatar Motor Show 2013. Productia supercarului arab va fi limitata la doar 7 unitati, iar pretul va fi cu mult peste cel al unui Bugatty Veyron (1 milion de euro), aproximativ 2.5 milioane de euro.

Producatorul auto W Motors spune ca motorul cu doua turbocopresoare si sase cilindri plasat in partea din spate produce 750 CP si un cuplu maxim urias de 1.000 Nm. Masina fuge de la 0-100 km/h in doar 2.8 secunde. Viteza maxima a supermasinii este de 395 km/h.

Masina seamana cu Citroen GT concept, insa este are colturile mai putin rotunjite. Cele 7 masini din productia limitata vor avea faruri LED-uri cu incrustari de diamant, tapiterie din piele cusuta cu fir de aur, un sistem holograma 3D de afisare informatii, bord interactiv ID4Motion si serviciu permanent de asistenta. In plus, cei care o sa puna mana pe unul dintre cele 7 exemplare ale „primului supercar al Orientului Mijlociu” vor primi cadou un ceas in valoare de aproximativ 150.000 de euro.


Translate »