Loteria Bonurilor Fiscale – Afla toate detaliile

bonuri-fiscalePrima extragere din Loteria Bonurilor Fiscale se va realiza in a doua zi de Paste, mai exact pe 13 aprilie 2015. Astfel, romanii care pastreaza bonurile fiscale incepand cu data de 1 februarie vor avea sanse de participare la Loteria cu fond de premiere total de 1 milion de lei.

Potrivit unui comunicat de presa al MFP, bonurile fiscale eligibile sunt cele emise in perioada 1 februarie – 28 martie 2015, iar bonul fiscal participant nu trebuie sa aibe o valoare mai mare de 1.000 de lei.

In primul rand trebuie sa stiti ca bonurile nu se depun nicaieri si se pastreaza la purtator pentru a va prezenta cu ele in caz ca aveti unul sau mai multe bonuri norocoase.

Cum se efectueaza extragerile?

Loteria Bonurilor Fiscale permite extragerea a doua valori reprezentand un numar din intervalul 1-999 (reprezentand valoarea bonului fara subdiviziunile leului) si data emiterii acestuia. De exemplu, daca la extragere a iesit valoarea 544, atunci sunt castigatoare bonurile fiscale cu valoare cuprinsa intre 54,00 – 54,99 lei din data de 4 ale lunii.

Cum se impart castigurile?

Fondul de premiere total se va imparti la numarul bonurilor fiscale castigatoare revendicate. Din aceasta impartire va rezulta o valoare unitara a fiecarui castig in parte.

Cand vor avea loc extragerile?

Dupa prima extragere de dupa Paste (extragere speciala), Loteria Bonurilor Fiscale se va realiza in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni.

De unde se revendica premiile?

Premiile se pot revendica de la orice unitate teritoriala ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala), in termen de maxim 30 de zile de la data extragerii, prin prezentarea bonului fiscal in original, a actului de identitate in original sau pasaport (+ copie) si prin completarea unei declaratii.

Conditii pentru eligibilitate:

– bonul trebuie sa fie emis de un aparat de marcat electronic fiscal care functioneaza in conformitate cu OU 28/1999;
– sunt lizibile toate informatiile obligatorii, asa cum sunt prevazute de OU 28/1999;
– are valoarea totala fara subdiviziunile leului, exprimata in moneda nationala, egala cu valoarea extrasa;
– a fost emis in ziua extrasa, nu are mentionat, cu ajutorul aparatului de marcat electronic fiscal, niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorului;
– a fost emis pentru vanzarea de bunuri si/sau prestari de servicii catre persoane fizice.

Mult noroc la Extragerile LBF (Loteria Bonurilor Fiscale)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »