Jupiter – o statiune pentru o vacanta interesanta

Statiune balneoclimaterica JupiterJupiter nu este o localitate pentru ca nu are populatie permanenta. Este privita ca un cartier din localitatea Mangalia, iar titlul oficial este de statiune balneoclimaterica.

Desi statiunea este de mici dimensiuni, plaja este destul de lunga, intinzandu-se pe aproximativ 1 km si venind in prelungirea plajei din statiunea Neptun. Hotelurile din statiunea Jupiter sunt amplasate perpendicular pe linia tarmului si majoritatea au camere cu vedere la Marea Neagra si toate facilitatile necesare unei vacante de calitate. De exemplu, hotelul Delta din Jupiter pune la dispozitia clientului urmatoarele: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie – cuptor cu lemne, restaurant italian cu muzica live, piano bar, 5 sali de conferinte, acces internet, baby – land, plaja privata si parcare.

In Jupiter se pot face foarte multe activitati interesante cum ar fi: plimbari cu skijetul, cursuri de scufundare, plimbari cu hidrobiciclete sau cu barci de viteza. Pe timp de noapte, cei care vor sa se distreze pot petrece intr-unul din cluburile statiunii (Mondo sau Paradiso).

Un alt hotel interesant este situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter. Hotel California Jupiter este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care inainteaza spectaculos in mare si beneficiaza de o arhitectura unica in peisajul litoralului romanesc. Confortul defineste de asemenea stilul californian, prin camerele si apartamentele recent renovate, decoratiunile noi, dar si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor.

In aceasta statiune, familiile sunt respectate si li se ofera reduceri substantiale atunci cand vin cu toti membrii la mare. De exemplu, unul sau doi copii cu varsta sub 12 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu doi adulti (cu pat suplimentar), iar in cazul in care parintii achizitioneaza servicii de masa pensiune completa, unul sau doi copii sub 12 ani beneficiaza de masa gratuita. In plus, in cazul in care parintii achizitioneaza servicii de masa care includ mic dejun (bufet), unul sau doi copii sub 12 ani beneficiaza de mic dejun gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »