Infotrafic: Ninsorile neasteptate ingreuneaza traficul din RO

viscol-zapadaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (16:45), în judeţul Maramureş, pe DN18, în Pasul Prislop, la kilometrul 166, se circulă îngreunat, pe partea carosabilă depunându-se un strat subţire de zăpadă. Se acţionează cu un utilaj de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Ninge abundent şi în judeţul Iaşi, pe DN2 şi DN28A, în zona Paşcani. Pe carosabil a început să se depună zăpadă.

În judeţul Arad, încă se circulă în coloană pe DN7, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru evitarea aglomeraţiei, recomandăm folosirea punctelor de trecere a frontierei Vărşand şi Turnu.

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud – Agigea şi Midia.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17.15),  ninge viscolit pe autostrada  Bucureşti-Piteşti, iar între  kilometrii 11 şi 36 stratul de zăpadă măsoară 1-2 centimetrii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17.30),  ninge viscolit pe autostrada  Bucureşti- Constanţa, între  kilometrii 12 şi 105. Din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere este posibil să se formeze polei.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu mare atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Reamintim că legislaţia rutieră interzice circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă.

Articol recomandat: Cum sa conduci in siguranta pe zapada

Sursa: politiaromana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »