Infochannel TV – Cea mai buna solutie de a face cunoscute serviciile companiei?

Solutii televiziuneSuccesul unei afaceri depinde in mare parte si de modul in care il comunici, iar acest lucru poate fi facut simplu si eficient cu ajutorul serviciului Infochannel TV. Prin acest serviciu compania ta va avea propriul canal TV care se va transmite catre toate locatiile companiei.

Din ce in ce mai multe companii mari apeleaza la astfel de solutii de televiziune pentru a scoate in evidenta cat sunt ei de buni intr-un anumit domeniu. In plus, ajutati de acest serviciu pot face cunoscut brandul si celor care doar sunt in vizita in firma respectiva. Vizitatorul cu siguranta va transmite mesajul interesant vazut pe monitoarele din companie mai departe cunoscutilor si prietenilor sai. Ii putem spune si o forma de marketing ceva mai avansata.

Singurii afectati de acest serviciu vor fi angajatii care vad acele monitoare zi de zi. Astfel, se recomanda schimbarea mesajului de pe monitoare cel mult o data la o luna. In acest fel nu veti „forta” angajatii sa vada acelasi mesaj pe o perioada foarte lunga de timp si toata lumea va fi fericita.

Cu ce te ajuta serviciul Infochannel TV?

Infochannel TV este o solutie creata de cei de la UPC Business. Aceasta a fost gandita pentru a ajuta companiile sa-si faca cunoscute produsele si serviciile.

Descriere

Serviciul Infochannel este dedicat companiilor care detin mai multe magazine, restaurante, centre medicale sau hoteliere si care doresc să exploateze la maxim vizitele clientilor lor. Cum fac acest lucru? Punandu-le la dispozitie un mediu publicitar propriu, unde sa prezinte continut media (clipuri, poze, text etc.) despre produsele si serviciile oferite de ei si/sau de partenerii lor de afaceri.

Avantaje

Principalele avantaje ale Infochannel sunt:
– canal de televiziune personalizat, transmis din HE (head-end) UPC catre toate locatiile clientului;
– continut multimedia pus la dispozitie de catre client si prelucrat ulterior de profesionisti in domeniu;
– suport 24/24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »