Imprumut rapid? Afla ce trebuie sa faci

imprumut-rapid-providentCu totii am trecut prin perioade mai grele in care aveam nevoie de bani si trebuia sa apelam la sefi, la cunostiinte sau, in cel mai rau caz, la institutele bancare. Procesul pentru obtinerea unui imprumut bancar era extrem de complicat si includea prezenta la dosar a unor acte de care nici nu stiai ca exista pana in acel moment.

In prezent, un imprumut bancar se obtine mult mai rapid si mult mai usor, iar institutiile care ofera credite se inmultesc pe zi ce trece. Inainte de a demara procesul de solicitare a unui credit rapid, intereseaza-te de banca/compania de credit pentru a nu avea niciun fel de surpriza pe parcursul derularii contractului.

De ce documente ai nevoie pentru a solicita un credit?

Ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care se ofera imprumutul, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

Care este venitul minim pentru aprobarea unui imprumut?

Venitul minim disponibil per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie pentru aprobarea anumitor credite de nevoi personale, insa acesta poate varia in functie de cerintele institutiei de credit la care se face imprumutul.

Pot achita creditul inainte de termen?

Desigur, poti restitui suma datorata oricand inainte de termen, caz in care vei beneficia de o reducere din suma totala de plata. Aceasta reducere depinde de tipul tau de imprumut, de timpul scurs de la acordarea sa si de comportamentul tau de plata pe perioada desfasurarii contractului.

O companie care ofera credite foarte rapid, chiar si in 48 de ore, este Provident. Aceasta pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a-si calcula ratele si perioada de plata cu ajutorul sistemului de simulare credit.

Sa aveti spor la achitarea ratelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »