De unde isi mai cumpara romanii imbracaminte?

imbracaminteRomanii inca prefera magazinele fizice pentru a-si cumpara imbracaminte, dar au inceput sa aiba incredere si in magazinele online. Cei care tin la bani aleg sa-si cumpere produse de calitate din outlet si din piete, in timp ce romanii cu dare de mana isi cumpara cele mai noi modele din mall-uri pentru a fi in pas cu moda.

Iata un top al locatiilor din care romanii isi cumpara de imbracat:

1. Mall-urile

Mall-urile sunt preferate atat de romanii cu situatie financiara medie cat si de romanii bogati. Acestea sunt pline cu magazine de imbracaminte care mai de care mai in ton cu moda actuala. Pentru ca unii antreprenori cumpara produsele din pietele angro si le vand la un pret mult mai mare in magazinele inchiriate in mall, afacerile lor devin din ce in ce mai profitabile.

2. Pietele care au si magazine de imbracaminte

Pietele raman preferate de romanii care nu au o situatie financiara prea buna, dar si de catre cei care stiu ca aceleasi produse le gasesc rebranduite si in mall-uri. In piete gasesti toate produsele vestimentare de care ai nevoie si iti poti cumpara si produse alimentare pentru a nu mai face doua drumuri.

3. Magazine outlet

Aici romanii gasesc produse de calitate cu preturi reduse pentru ca nu s-au vandut atunci cand s-au lansat din diverse motive: stocul a fost prea mare sau unele masuri nu au avut succes la vanzari. In aceste magazine de tip outlet gasim articole vestimentare reduse cu pana la 70%.

4. Magazine online

Magazinele online au inceput sa vina tare din urma. Romanii care au masuri standard prefera sa-si cumpere imbracaminte din confortul propriului camin. Sunt foarte putine cazuri in care acestia nu sunt multumiti de produsele achizitionate dintr-un magazin de imbracaminte online, iar atunci cand se intampla este vorba de o marime gresita sau de un material de proasta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »