De ce sa-ti supraveghezi video locuinta?

camera-supraveghere-ip-avtech-avn-252Tehnologia este mereu cu un pas in fata si poate fi si cu un pas inaintea „pradatorilor” de locuinte. Cea mai simpla metoda de a-i prinde pe acestia este amplasarea unor camere de supraveghere IP. Acestea trebuie montate acolo unde unghiul de vizibilitate acopera intreaga incapere sau o mare parte din aceasta.

Supravegherea video este recomandata si in cazul in care tineti copilul acasa cu o bona. In acest fel puteti vedea cum se poarta bona cu copilul, in special dupa cazurile incredibile vazute la televiziune, dar va si puteti bucura de la distanta de fiecare moment important din viata celui mic.

Atunci cand locuiti la casa nu trebuie sa uitati sa adaugati printre ornamentele exterioare si camere video de exterior cu ajutorul carora sa va puteti monitoriza curtea locuintei.

Aparatele de monitorizare video erau accesibile acum ceva timp doar celor cu venituri peste medie, dar acum sunt accesibile oricarui buzunar si devin foarte des intalnite si in locuintele romanilor. Acestea va garanteaza un plus de siguranta, dar si nopti mai odihnitoare atunci cand sunteti departe de casa datorita faptului ca o aveti sub supraveghere video.

Daca sunteti proprietari ai unei masini la care tineti aproape la fel de mult ca la casa dumneavoastra, ii puteti monta si acesteia o camera video pentru a ajuta autoritatile sa gaseasca mai repede vinovatul in cazul accidentelor „fortate”. Prin „accidente fortate”, ma refer la acei vanatori de accidente aparuti pe strazile din Romania, inspirati de la rusi, care profita de soferii mai putin experimentati si provoaca intentionat accidente pentru a le cere acestora despagubiri.

Echipamentele de monitorizare video sunt elemente importante care ne fac viata mai usoara, mai linistita si care ne scapa de griji atunci cand le folosim. Toate tipurile de echipamente de monitorizare si spionare video le puteti gasi pe Spy Shop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »