De ce ai nevoie de un generator de curent?

generator electricUn generator electric poate transforma energia mecanica in energie electrica pentru a alimenta chiar si o locuinta intreaga, daca generatorul este unul puternic. Cele mai raspandite generatoare de curent sunt cele cu motor trifazat.

De ce ai nevoie de un generator de curent?

Un astfel de generator este ideal daca locuiti la casa, mai ales daca ramaneti destul de des fara curent electric (se intampla pe la sate si nu numai). Un generator de capacitate medie consuma aproximativ 0.5 litri la o ora de functionare, in timp ce generatoarele profesionale ajung si la 2 litri pe ora.

Dupa ce este pornit si conectat la retea, acesta ofera lumina in toata casa si iti permite tie si familiei tale sa va desfasurati in continuare activitatile care v-au fost intrerupte atunci cand s-a oprit curentul. Chiar si un generator mic poate sustine fara probleme un calculator, un frigider, un televizor si cateva becuri.

Un magazin online specializat pe astfel de aparate este egeneratoare.ro si aici gasim generatoare de curent pentru uz casnic si uz profesional, generatoare de curent si sudura, generatoare de curent cu automatizare si generatoare de curent fara automatizare, dar si tunuri de iluminat. In plus, se ofera si consiliere specializata la alegerea generatorului de curent.

Cat te costa?

Pretul unui generator electric variaza de la 300 de RON pana la cateva mii de RON, in functie de putere sau de tipul generatorului respectiv. Pentru a-ti da seama de ce tip de generator ai nevoie trebuie sa te gandesti exact cate becuri si cate aparate electrice vei tine pornite. De exemplu, daca ai nevoie de curent pentru un frigider, un televizor si trei becuri este bun si un generator de mica capacitate (gasiti undeva intre 300-500 RON). Daca aveti o locuinta mai mare si vreti ca atunci cand pica curentul sa aveti lumina in toata casa, trebuie sa alegeti un generator mai puternic care sa poata sustina toate becurile si toata aparatura electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »