Cum se gestioneaza un cabinet medical

gestionare-cabinet-medicalServiciile cabinetelor medicale au evoluat de-a lungul timpului si au devenit din ce in ce mai usor de gestionat datorita sistemelor informatice performante. De exemplu, BizMedica este un serviciu informatic complet si foarte usor de utilizat, conceput special pentru gestionarea activitatii cabinetelor medicinale.

Ce stie sa faca un astfel de program?

Gestionarea unui cabinet medical a devenit mult mai usoara decat inainte, urmatoarele servicii fiind puse la dispozitie medicilor: gestionarea consultatiilor si a programarilor, monitorizarea istoricului pacientilor, eliberarea si printarea retetelor, a biletelor de trimitere si a concediilor medicale, dar si verificarea in timp real a categoriei de asigurare in care se incadreaza pacientul.

Cum trebuie sa se prezinte interfata?

Interfata unui soft de acest tip trebuie sa fie foarte prietenoasa si sa aiba butoane mari care sa faciliteze folosirea usoara a aplicatiei, chiar si de catre medicii mai in varsta. Fontul caracterelor este obligatoriu reglabil in functie de preferintele utilizatorului, iar anumite coloane care nu sunt folosite tot timpul pot fi ascunse de pe ecran.

Cum se foloseste?

Se foloseste extrem de simplu, ca orice alt soft informatic de gestiune. Trebuie doar sa ai un calculator/laptop cu performante medii si restul se invata in doar cateva minute de umblat prin aplicatie.

Protectia datelor

Datorita sistemului de protectie a datelor, softul poate fi folosit cu succes in cabinetele medicilor de familie, dar si in cele ale medicilor specialisti. Aplicatia celor de la BizMedica poate rula si offline (fara conexiune la internet), conexiunea online fiind necesara doar pentru actualizari si suport tehnic fara a fi necesara prezenta la cabinet (conectare remote prin intermediul unei parole de la orice alt calculator conectat la internet).

Datorita unui astfel de soft, gestionarea unui cabinet medical devine o joaca de copil. Chiar si medicii care nu au fost obisnuiti cu calculatorul si mediul online, se vor putea descurca de minune pe o astfel de aplicatie. Fiind conceputa special pentru a face viata mai usoara medicilor, dar si pacientilor (pentru ca nu vor mai astepta foarte mult timp pentru eliberarea unei retete), aceasta aplicatie devine solutia ideala pentru gestionarea oricarui cabine medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »