Cum sa-ti amenajezi garsoniera pentru a avea mai mult spatiu

garsonieraMajoritatea garsonierelor sunt inghesuite si nu dispun de foarte mult spatiu in care sa-ti desfasori activitatile zilnice. Astfel, ne-am gandit sa realizam acest articol in care sa iti dam cateva ponturi despre cum sa-ti amenajezi garsoniera pentru a dispune de mai mult spatiu.

Iata care sunt acestea:

1. Inlocuieste patul cu o canapea extensibila

Primul pas pentru a dispune de mai mult spatiu intr-o garsoniera este inlocuirea patului de mijloc cu o canapea extensibila. Acest lucru va mari semnificativ spatiul din camera pe timp de zi, iar noaptea cand incetezi activitatile, vei extinde canapeaua pentru a dormi confortabil. Alege o canapea din stofa pentru ca cele din piele tin rece pe timp de iarna, iar daca vei dormi pe ea iti vei petrece noptile tremurand de frig.

2. Mobila simpla si comoda TV pe rotile

Comoda TV va avea obligatoriu rotile pentru a o putea deplasa usor dintr-un loc in altul. Restul pieselor de mobilier din locuinta vor fi asezate in zonele in care nu circuli intens si vor avea dimensiuni reduse. Daca ai un dulap cat un perete intreg, ar trebui sa-l schimbi cu unul mai mic pentru a avea mai mult spatiu si pentru a avea o camera mai aerisita.

3. Scaune si masa plianta de bucatarie

Daca stai intr-o garsoniera, aproape sigur ai o bucatarie foarte mica. Pentru a economisi spatiul din bucatarie se recomanda achizitionarea unor scaune pliante si a unei mese pliante pe care s-o intinzi cat ai nevoie. Atunci cand nu sunt folosite, scaunele pot fi depozitate pe hol sau pe balcon, iar masa poate fi stransa.

4. Nu pune aparatul de aer conditionat in balcon

Aparatul de aer conditionat nu trebuie pus in balcon, in special daca balconul are dimensiuni reduse. Aparatul se va monta afara pentru a economisi spatiul. Nu uita insa sa-i pui un furtun sau sa-i prelungesti teava de scurgere pentru a nu deranja vecinii cu picaturile care vor cadea in fata balconului lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »