Cum sa asortezi ceasul la tinuta personala?

ceasuri-orientCeasul spune multe despre persoana care il poarta. Astfel, acesta trebuie asortat cu bun gust si nu trebuie purtat aleatoriu cu orice tip de imbracaminte iti trece prin minte. Asortarea se face in functie de vestimentatia purtata de tine, dar si in functie de constitutia ta.

O persoana masiva nu va purta un ceas mic care sa nu iasa in evidenta nici macar putin, iar o persoana micuta nu va purta un ceas mare care sa atraga foarte mult atentia, dar sa revenim la alegerea ceasului in functie de vestimentatie.

La o tinuta de birou pot fi asortate de minune ceasurile Orient. Aceste ceasuri au un aspect elegant, insa pot fi purtate cu succes si la o tinuta ceva mai casual. Sunt ceasuri cu preturi accesibile, durata mare de viata si rezistenta foarte buna. Poti opta pentru un model cu mecanism automat, dar in cazul in care purtati mai multe ceasuri, acesta va avea nevoie de o cutie speciala care sa-l roteasca pentru a preveni ca acesta sa ramana in urma.

La o tinuta casual puteti opta pentru un ceas ceva mai ieftin si care sa nu iasa foarte mult in evidenta. Astfel, puteti alege un ceas care sa apartina brandurilor Casio, Fossil sau Timex. Acestea sunt foarte frumoase si impresioneaza alaturi de o imbracaminte adecvata.

In cazul tinutei sport, puteti opta pentru modelele G-Shock ale brandului Casio, dar si pentru alte modele sport ale altor branduri de ceasuri cunoscute. Acestea au rezistenta sporita la socuri si se uzeaza foarte greu de-a lungul timpului.

Daca va dati si cu putin parfum Calvin Klein, veti impresiona cu siguranta toate persoanele din jur. Dar, in cazul parfumului ca si in cazul ceasurilor, trebuie sa va dati cu el in functie de locul in care mergeti. Cei care merg la o intalnire nu trebuie sa se dea cu foarte mult parfum pentru ca va „sufoca” persoanele din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »