Cum sa amenajezi biroul ideal pentru munca si relaxare

Mobila birouUn spatiu de birou trebuie sa fie amenajat astfel incat sa poti lucra in conditii optime, dar este esential si sa te poti relaxa atunci cand iei o mica pauza de lucru. Biroul nu trebuie sa fie un spatiu sobru care sa iti transmita stari de tristete, monotonie sau depresie, ci trebuie sa fie un spatiu „viu” care sa-ti transmita energie si sa-ti induca o stare pozitiva.

Mobila de birou se va alege in functie de gusturile persoanei care va sta in biroul respectiv. Noi iti recomandam urmatoarele elemente de mobilier care nu trebuie sa lipseasca dintr-un spatiu de birou: biroul (masa), scaunul de birou cu suport lombar (pentru a preveni durerile de spate), doua scaune de vizitator, un dulap si o canapea de trei locuri (daca spatiul permite).

Daca intram putin si pe partea tehnica, intr-un birou veti avea nevoie si de un calculator/laptop performant care sa elimine asteptarea atunci cand rulezi orice tip de program. Astfel, se elimina si o mare parte din stresul cumulat dupa o zi de munca. Stim cu totii cat este de stresant sa astepti in fata monitorului cateva minute rularea unei aplicatii care in mod normal s-ar face in cateva secunde.

Cum decoram peretii?

Daca mobila este aleasa intr-o culoare inchisa, peretii vor fi obligatoriu vopsiti intr-o culoare deschisa. Se pot combina si doua sau maxim trei culori pentru a obtine un efect placut atunci cand nu mai esti cu ochii in ecranul calculatorului. Poti opta pentru un portocaliu deschis combinat cu mov sau un galben mat cu violet.

Daca tinzi spre stilul modern, poti aplica pe pereti tapet decorativ sau un fototapet cu destinatia preferata de vacanta. Efectul va fi uimitor, iar partenerii care vor ajunge la tine in birou se vor simti relaxati si vor incheia cu ochii inchisi afaceri cu o persoana care are un birou atat de prietenos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »