Creditul cu destinatie mobiliara. Afla detalii

bani imprumutIti trebuie bani pentru achizitionarea, construirea, finalizarea, extinderea, modernizarea sau amenajarea locuintei sau pentru viabilizarea terenului? Daca raspunsul este da si ai minim 40% din suma necesara te invatam ce sa faci pentru a obtine si restul de bani.

Creditul cu destinatie imobiliara iti poate fi acordat pe o perioada de pana la 10 ani, iar suma maxima pe care ti-o poate oferi banca este de pana la 20.000 euro sau echivalentul in lei, fara a fi necesara o ipoteca pe imobilul tau.

Cat te costa?

Pentru un credit in valoare 89.598 de lei, contractat de un client cu virarea salariului intr-un cont, pe o perioada de 120 luni, rata lunara este de 915 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este 4,30%, iar suma totala pe care trebuie sa o plateasca respectivul client este de 109.930 lei.

Pentru un credit in valoare 89.598 de lei, contractat de un client fara virare venit intr-un cont, pe o perioada de 120 luni, rata lunara este de 937 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este 4,84%, iar suma totala pe care trebuie sa o plateasca respectivul client este de 112.617 lei.

Cum se obtine?

Pentru a putea obtine orice tip de imprumut este necesar sa fie indeplinite cateva conditii. In cazul acestui credit de nevoi curente cu destinatie imobiliara este obligatoriu sa ai venituri permanente in Romania, sa ai domiciliul stabil in Romania si sa fii cetatean roman.

Ce inseamna venituri cu caracter permanent? Acestea pot fi salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din activitati independente sau alte tipuri de venit cu caracter permanent.

Care este varsta maxima?

O alta conditie importanta pentru ca o banca serioasa sa acorde imprumuturi este ca la sfarsitul perioadei de creditare clientul sa aiba maxim 70 de ani si sa nu fie restant la alte credite. De mentionat este si faptul ca oferta pentru seniori poate fi mai atractiva. Bancile au mai multa incredere in persoanele ceva mai in varsta care aduc dovada unui venit permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »