Creditul bancar – cel mai sigur tip de imprumut?

euro-baniCreditul bancar este cel mai indicat si cel mai sigur tip de credit pentru persoanele fizice. Daca vei apela la institutiile financiare nebancare, risti sa platesti dobanzi mult mai mari decat cele impuse de banca.

IFN-urile te vor atrage cu oferte „de nerefuzat”, dar la dobanzi uriase care uneori depasesc procentul de 100%. Cea mai buna solutie: apeleaza la un credit de nevoi personale fara garantii de la o banca si vei fi sigur ca nu vei avea probleme si ca nu vei fi pacalit cu plata unei dobanzi foarte mari.

Majoritatea bancilor comerciale ofera credite de nevoi personale fara garantii, diferenta intre ele este la garantiile solicitate, numarul de acte cerute, usurinta in lucrul cu functionarii bancari, perioadele de rambursare si – extrem de important – modul in care esti tratat.

Cel mai accesibil credit de nevoi personale fara garantii din Romania la momentul de fata este Practic BT, de la Banca Transilvania.

Iata de ce este acesta in topul celor mai dorite credite de nevoi personale:
– structura de cost transparenta si extrem de avantajoasa pentru clienti;
– nu este necesara justificarea sumelor acordate clientilor;
– clientii pot afla pe loc daca sunt eligibili si care este suma aprobata;
– creditul este disponibil in peste 550 de unitati ale BT.

Credit de acasa? Daca totusi esti presat cu timpul si nu poti pierde zile intregi la „interogatorii” cu bancheri scortosi, exista o cale mai simpla de obtinere a unui credit de nevoi personale fara garantii: poti contacta direct Banca Transilvania cu ajutorul oricarui dispozitiv conectat la internet (computer personal, tableta, smartphone).

Concluzia: Creditul bancar este mult mai avantajos decat cel oferit de IFN-uri. Apeland la un credit bancar vei avea o siguranta mai mare in ceea ce priveste plata ratelor si nu-ti vor aparea dobanzi „surpriza” pe perioada desfasurarii contractului de credit.

Sanatate si spor la facut bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »