Ceasurile cele mai purtate de romani

ceasuriRomanii sunt destul de pretentiosi in privinta ceasurilor pe care aleg sa le poarte la mana. Desi nu-si permit ceasuri foarte scumpe, acestia aleg ceasuri elegante la preturi decente.

Fiind un accesoriu gandit (la inceput) pentru a da o anumita finete celui care il poarta, ceasul a devenit acum (in special in tarile din afara) un accesoriu de „fala”. Astfel, care are ceasul mai scump, mai frumos, mai mare sau mai impunator iese in evidenta mai mult decat o persoana cu un ceas ceva mai finut.

Ce ceasuri cumpara romanii?

Tineretul
Cei mai multi tineri, incepand de la cei din scoala generala pana la cei de pe bancile facultatilor si cei de la primul loc de munca, isi cumpara ceasuri Fossil. Aceste ceasuri sunt foarte accesibile ca pret si arata foarte bine. In plus, sunt disponibile intr-o gama larga: sport, casual si elegante.

Varsta a doua
Cei aflati la varsta a doua devin ceva mai pretentiosi si isi cumpara ceasuri mai serioase. Aceste ceasuri trebuie sa aiba functii interesante care sa ii ajute in viata de zi cu zi. Un om de afaceri isi va cumpara un ceas cu diferite „time zone-uri” pentru a nu-l potrivi de fiecare data cand pleaca intr-o calatorie.

Varsta a treia
La romanii de varsta a treia vei observa ceasuri vechi si elegante. De exemplu, doamnele vor avea ceasuri Orient, iar domnii vor avea ceasuri Atlantic. Ambele companii orologere sunt cunoscute pentru rafinamentul si eleganta ceasurilor realizate de acestia.

Ceasul il face pe om?

Desi unii dintre noi ar spune ca este asa, adevarul este ca nu conteaza ce tip de ceas porti si ca un simplu ceas nu-l poate face pe om. Sunt accesorii unice, de o frumusete rara, dar nu pot inlocui caracterul celui care le poarta. Astfel, fie adaptezi ceasul purtat caracterului tau (desi presupun ca am vedea multe ceasuri urate), fie sa adaptezi caracterul ceasului pe care il porti. Ideal ar fi un ceas finut si elegant, nici prea ostentativ, dar nici prea simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »