Ce spune stilul vestimentar despre tine

stiluri-vestimentareMajoritatea barbatilor adopta un stil vestimentar lejer si aleg incaltaminte comoda si cat mai lejera, pentru a se putea deplasa fara sa-si tina degetele incarligate (cum fac unele femei pentru a nu iesi in evidenta cu numarul ceva mai mare pe care il poarta la pantofi).

Ce spune stilul vestimentar despre tine?

Aici vorbim despre cele mai simple si mai intalnite stiluri vestimentare. Daca esti o persoana activa si sportiva, vei purta trening cu adidasi, daca esti undeva intre, vei purta imbracaminte si incaltaminte casual, iar daca esti o persoana mai eleganta care merge zilnic la birou vei alege un stil vestimentar elegant.

Stilul sportiv

Stilul sportiv este adoptat de foarte multi barbati din Romania. Acesta este stilul preferat de romanii care locuiesc la sate, nu neaparat din lipsa de bani, ci si din lipsa unei educatii potrivite. Vedem din ce in ce mai des oameni imbracati in trening care se plimba nestingheriti prin mall-uri. Mai grav este atunci cand vedem barbati in trening care sunt incaltati cu pantofi eleganti si ramanem uluiti de cum se poate asa ceva. Pentru cei care nu stiu sau se fac ca nu stiu: imbracamintea sport se foloseste in vacante, la alergat, la o drumetie pe munte sau la o plimbare in parc, ci nu la restaurante sau prin mall-uri.

Stilul casual

Acest stil spune despre o persoana ca are un nivel cel putin mediu de educatie, ca nu prea ii place sa se imbrace foarte elegant si ca tinde undeva intre sport si elegant, adoptand astfel un stil intermediar – stilul casual. Acest stil este des intalnit la tinerii care au iesit de pe bancile facultatilor si care incep sa munceasca pentru a-si asigura un viitor frumos. Pantaloni mulati, o geaca de piele si pantofi casual in diverse culori – Ii cunoastem dupa pantalonii mulati, geaca din piele si pantofii casual in diverse culori.

Stilul elegant

In mare parte adoptat de micii antreprenori sau de afaceristi cu multi bani in conturi, stilul elegant spune despre o persoana ca este foarte ingrijita, ca tine la aspectul sau in comunitate si ca are o anumita prestanta/demnitate de pastrat. Putem vedea un stil elegant chiar si la un batranel care a fost general de armata in tinerete, insa la prima vedere vei spune ca este ceva in neregula cu acesta, chiar daca de multe ori nu este adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »