Ce spune muzica ascultata despre stilul tau de viata

Muzica stil de viataSpune-mi ce muzica asculti ca sa-ti spun cine esti! Se pare ca stilul de muzica ascultat spune foarte multe despre o persoana si poti cunoaste un om mult mai repede daca afli ce muzica ii place. Poti afla daca un om este calm si rational, dar si daca este mai infipt si mai agresiv.

Vezi ce spune stilul de muzica despre stilul tau de viata:

Muzica de club

Daca iti place muzica iesita din sintetizatoare sau, mai bine spus, muzica de club mixata de un DJ, inseamna ca esti o persoana cu o „pofta” mare de viata. Energia ta este transmisa si persoanelor din jur si oriunde mergi iesi in evidenta intr-un mod placut.

Muzica usoara

Muzica usoara (pop, dance sau clasica) ascunde o persoana usor sensibila si foarte rabdatoare. Cu siguranta, esti o persoana linistita care prefera sa se distreze in conditii normale si nu are pretentii foarte mari de la viata, fiind multumita cu tot ce ti se ofera bun de la viata.

Muzica rock

Muzica rock poate ascunde firi ceva mai sensibile, dar si firi agresive (in functie de tipul rock-ului ascultat). Cei care asculta soft rock sunt persoane iubitoare si darnice, in timp ce rockerii ce prefera stilul hard rock sunt persoane cu o usoara tendinta spre dezmat.

Manelele

Persoana care asculta manele este, in majoritatea cazurilor, crescuta mai mult la tara si are un stil de viata libertin. In cazul fetelor, vorbim de parinti care le-au tinut din scurt si au un chef foarte mare de viata cand ajung la varsta in care nu mai depind de parinti. In cazul baietilor, acestia au tentinta de a consuma alcool in scopul de a se putea distra mai bine. In loc sa mearga la petreceri cu o geanta de DJ, acestia se vor cara cu PC-ul (unitate, monitor, mouse, tastatura si sa nu uitam de periferice – boxele acelea din lemn pe care si le-au cumparat cand erau flacai).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »