Ce smartphone sa-mi cumpar in 2015?

galaxy-s5Pe principiul „daca nu ai smartphone nu existi” sau „smartphone-ul il face pe om” vanzarile de telefoane mobile cu functii inteligente cresc de la an la an si par sa nu se opreasca niciodata. In fiecare luna se lanseaza noi modele de smarphone-uri, iar clientela pare sa fie interesata de fiecare dintre acestea.

Romanii, in special cei tineri aflati la liceu sau in facultate, isi schimba telefoanele mai des decat isi schimba hainele. Dovada este faptul ca intalnim tineret care au cu ei cate doua sau trei smartphone-uri (sau unul care accepta doua sau trei cartele) pentru a comunica cu toti prietenii.

Cel mai cautat smartphone la inceput de 2015 printre tinerii romani este noul Samsung Galaxy S5, un telefon foarte performant si considerabil mai ieftin decat iPhone 6. Galaxy S5 este a cincea versiune majora a seriei, daca le excludem pe cele minore, precum Galaxy S Plus sau Mini.

Pretul unui S5 nou se situeaza undeva in jurul sumei de 2.000 de RON. Daca bugetul nu-ti permite sau, mai bine spus, daca bugetul parintilor nu va permite, puteti opta oricand pentru predecesorul sau Samsung Galaxy S4.

Se pare ca romanii au dezvoltat o pasiune pentru telefoanele mari care sunt asemanatoare tabletelor. Astfel, un al doilea model de telefon aflat la mare cautare in magazinele online de anunturi este Google Nexus 5. Un telefon Nexus 5 la mana a doua are un pret situat undeva in jurul sumei de 1.000 de RON. Daca aveti un buget mai mare puteti opta pentru mai noul Nexus 6, pretul acestuia fiind de aproximativ 3.000 de RON.

Desi telefoanele cu Android sunt la mare cautare, cele mai dorite device-uri mobile raman in continuare iPhone-urile. Acestea continua sa uimeasca prin designul lor, dar si prin functiile speciale ale sistemului de operare iOS care iti fac viata de zi cu zi mai usoara si mai interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »