Ce face un calculator de salariu?

Calculator salariuCalculatorul de salariu permite calculatii rapide de la salariu brut la net si de la net la brut, calculeaza beneficiile cu facilitate fiscala, mandatele directoriale sau de administrator, conventiile civile, drepturile de autor si PFA-urile.

Munca departamentului de HR (Resure Umane) devine mult mai usoara cu ajutorul acestui calculator de venituri care permite sa includeti in calculatiile ipotetice cele mai uzuale beneficii cu facilitate fiscala. Acest calculator asigura o analiza cat mai completa a structurii costului pachetelor salariale si detaliaza beneficiile din componenta pachetelor respective.

Pachetele salariale multiple sunt calculate usor cu ajutorul acestui program si ajuta la optimizarea bugetelor de beneficii, inclusiv la deciziile cu privire la negocieri salariale. In plus, cu ajutorul calculatorului puteti analiza costurile si pentru alte structuri de remunerare: mandat de administrator si director, dar si pentru colaboratori: drepturi de autor, conventii civile, PFA, poti avea analize comparative ale costurilor fiscale pentru toate aceste tipuri de venituri.

Calculator salarial mai permite fiscalizarea beneficiilor si taxarea diferitelor tipuri de structuri de remunerare. Avand in vedere modificarile legislative frecvente, calculatorul faciliteaza calculatii exacte, rapide si conforme cu ultimele modificari legislative in vigoare.

Probabil singurul dezavantaj al calculatorului salarial este pretul platit pentru un program personalizat pentru compania respectiva. In functie de sistemul de pontaj si numarul de angajati, calculatorul de salariu poate porni de la cateva zeci de euro, pana la cateva mii de euro pe luna.

Simularile efectuate pot fi trimise si pe e-mail, ceea ce va va permite sa le pastrati pentru a le comunica mai departe dar si pentru a le putea compara ulterior. Aceste servicii HR asigura o mai buna organizare a salariilor si te scapa de timpul pierdut pentru a calcula salariul fiecarui angajat. Este un serviciu extrem de util pentru toti proprietarii de afaceri mici, medii si mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »