Ce cadouri sa le faci angajatilor cu ocazia vechimii

Cadou angajatEste foarte important sa le oferi angajatilor cadouri atunci cand implinesc cativa ani de cand lucreaza la locul de munca respectiv. Astfel, in functie de anii impliniti, le puteti oferi cadouri corporate personalizate care sa fie semnificative pentru el/ea si pentru munca depusa pana la acel moment.

Daca nu stati foarte bine cu bugetul, trebuie sa stiti ca orice gest conteaza si un angajat se va bucura chiar si la un suport interesant pentru cartile de vizita. Stim cu totii ca trebuie sa oferi pentru a primi ceva la schimb si in acest caz vorbim de a primi respect si devotament din partea angajatului.

Firmele mari au inceput sa permita angajatilor sa-si faca cadouri intre ei printr-un program de multumire. Un angajat poate cere un cadou pentru cineva care l-a ajutat cu treburile din cadrul departamentului sau care pur si simplu l-a invatat ceva nou legat de activitatea pe care trebuie s-o desfasoare la locul de munca. Printre cadouri se pot numara: pixuri, umbrele, ghiozdane sau orice alte accesorii care sa le fie de folos angajatilor. In plus, daca atasati si emblema firmei pe accesoriile respective va veti alege si cu ceva reclama.

Si diplomele personalizate reprezinta un cadou inspirat pentru vechimea in munca. Puteti realiza pe comanda o diploma in care sa scrie „IT-istul nostru Nr. 1” sau „Cel mai bun manager in anul…”. Pe langa diploma, puteti adauga si un plic cu o suma de bani consistenta care sa ateste munca depusa de angajatul vostru model.

Alte cadouri potrivite ar fi: seturile care sa includa fie ustensile pentru a desface o sticla de vin, fie un portofel cu un breloc si un pix de calitate; cani pentru cafea personalizate; un laptop performant (pentru a lucra si de acasa); un scaun de birou nou si confortabil; o tastatura noua si un mouse wireless.

Daca aveti foarte multi angajati, puteti vizita magazine online cu produse promotionale care se pot potrivi cu preferintele angajatilor companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »