Cauti o firma de curatenie serioasa? Vezi ce servicii trebuie sa includa

curatenie-birouFirmele de curatenie s-au inmultit de la an la an si ofera foarte multe servicii la costuri modeste. Costul curateniei a ajuns sa se calculeze pe metru patrat si se situeaza undeva intre 1-10 lei/mp. Daca cautati o firma care sa ofere servicii de curatenie si gasiti una la un pret avantajos trebuie sa verificati daca include toate serviciile de care aveti nevoie.

De la stergerea geamurilor, pana la golirea cosurilor de gunoi, toate sunt elemente care tin de curatenia in spatiul de lucru. Companiile care se respecta angajeaza special oameni care sa se ocupe de curatenie sau colaboreaza cu firme specializate pe acest segment.

Curatenia in spatiile de birou este extrem de importanta. Sunt foarte multi angajati obsedati de curatenie care nu o sa lucreze la capacitate maxima daca stau in mizerie. Astfel, compania devine obligata sa contracteze o firma din domeniu care sa le ofere o curatenie de intretinere zilnica sau saptamanala.

Iata ce servicii trebuie sa includa o firma de curatenie serioasa:

– Aspirarea mochetei, covoarelor sau a parchetului;
– Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie);
– Stergerea prafului (mobilier si electronice);
– Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
– Intretinerea spatiilor unde se serveste masa;
– Stergerea balustradelor;
– Curatarea tocariei, plintelor si a pervazurilor aferente;
– Curatarea prizelor, intrerupatoarelor si a corpurilor de iluminat;
– Colectarea si degajarea gunoiului, curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri.

Inainte de a face o alegere nu trebuie sa uitati ca pretul este negociabil. Puteti gasi o firma de curatenie care sa va puna la dispozitie toate serviciile enumerate mai sus la preturi extrem de avantajoase pentru bugetul companiei dumneavoastra.

Si ca un ultim sfat, curatenia trebuie facuta zilnic (cel mult la 2-3 zile) atunci cand aveti un numar foarte mare de angajati. Daca se lucreaza in ture, este indicat ca persoanele care se ocupa de curatenie sa treaca prin spatiul de lucru de doua ori pe zi (dimineata si seara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »