Garsoniera sau spatiu comercial in Bucuresti? Vezi preturi, descriere si specificatii

Locuinta spatii comerciale BucurestiTinerii casatoriti sau afaceristii care isi cauta o garsoniera/un spatiu comercial trebuie sa stie ca anul 2015 a venit cu reduceri semnificative in ceea ce priveste pretul acestor imobile.

Garsoniere acceptabile se gasesc incepand de la 15.000 de euro + TVA, iar spatiile comerciale pot varia de la 20.000 de euro in sus. Desigur ca se pot gasi si spatii de lucru mai ieftine, dar acestea nu vor avea foarte multi metri patrati in care sa va desfasurati activitatea.

Iata cum arata o descriere pentru o garsoniera de numai 16.500 de euro:

„Garsoniera este situata intr-un bloc nou construit din Bucuresti, sectorul 4, in zona Grand Arena. Aceasta dispune de o suprafata optim compartimentata, decomandata, cu bucatarie inchisa, ferestre mari si o baie foarte practica.

Se vinde la cheie, complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi de interior si dotata cu centrala termica proprie, dar si calorifere din otel, usa metalica, ferestre cu geam termopan si obiecte sanitare in baie.

In pret sunt incluse si bransamentele utilitatilor de la furnizorii orasului (Enel, Distrigaz si Apanova), precum si contorizarea individuala a acestora.

Specificatii:

– Dormitoare: 1
– Bai: 1
– Loc de parcare: da
– Suprafata construita: 28 mp
– Numar de Camere: 1”

Iata cum arata si descrierea unui spatiu comercial in valoare de 52.000 de euro:

„Spatiul comercial este situat la parterul unui bloc nou construit, intr-o zona fara prea multe spatii comerciale, dar populata si cu trafic pietonal intens. Acesta poate reprezenta o oportunitate de dezvoltare a unei afaceri existente, prin extindere, sau chiar prin dezvoltare datorita unei suprafeta vitrate mari, pe doua laturi ale constructiei.

Spatiul dispune de o suprafata generoasa, deschisa, open-space, cu proportii ce permit diferite tipuri de amenajari, specifice pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale.

Sunt asigurate toate tipurile de utilitati, bransate si contorizate individual (energie electrica, apa curenta si canalizare de la reteaua urbana a orasului, gaze naturale). Foarte putine spatii comerciale asigura toate aceste dotari atunci cand sunt noi (la pret inclus).

Specificatii:

– Bai: 1
– Loc de parcare: inclus
– Suprafata utila: 43,2 mp
– Spatiu depozitare: 1
– Etaj: Parter”

Cert este faptul ca anul 2015 a venit cu preturi mult mai bune decat anii care au trecut, dar avand in vedere ca si bugetul romanilor s-a restrans in ultimii ani, aceste preturi bune sunt inca putin piperate pentru buzunarele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »