Cardurile de fidelitate – solutia pentru cresterea vanzarilor?

cititoare-carduri-farmaciiCardurile de fidelitate au inceput sa fie intalnite din ce in ce mai des. Chiar si cei mai in varsta stiu acum ce inseamna un card de fidelitate si il completeaza cu rabdare in farmacii sau in alte locuri frecventate de acestia.

De ce ai nevoie pentru a implementa cardurile de fidelitate?

In primul rand, aveti nevoie de un cititor de carduri. Daca nu va permiteti sa cumparati unul, puteti apela la o firma specializata pe astfel de servicii care sa va inchirieze aparatul, iar pentru o suma lunara modica veti avea la dispozitie specialisti in domeniu.

Ce servicii trebuie sa-ti ofere firma care ofera astfel de solutii?

O firma specializata in acest domeniu trebuie sa fie capabila sa ofere suport tehnic 24/24h pentru dispozitivul de citire card. Astfel, daca ajungeti in situatia in care aveti probleme la conectarea cu SIUI si SIPE prin intermediul cardului, la validarea retetelor prin semnatura electronica a pacientilor de pe cardul de sanatate sau la transmiterea datelor in SIPE, sa aveti la cine apela rapid.

In situatia in care echipamentul de citire card prezinta defectiuni, firma trebuie sa il inlocuiasca in maxim 24 de ore de la semnalarea problemei. Nu va trebui sa asteptati timpul de reparatie in service, sa efectuati proceduri complicate de solicitari de reparatie, drumuri la service-uri autorizate, ci va veti bucura de beneficiul de a primi un nou dispozitiv, in maxim 24 de ore de la semnalarea si constatarea defectiunii.

O buna solutie pentru cresterea vanzarilor?

Implementarea acestei solutii de gestiune intr-o farmacie (de exemplu) nu garanteaza o crestere a numarului de clienti, ci o rata de revenire mult mai mare a acestora. Astfel, cifra vanzarilor va creste considerabil, in special atunci cand oferiti clientilor reduceri dupa ce achizitioneaza mai multe produse din farmacia dumneavoastra. Puteti implementa o campanie de genul: „Vino cu cardul de fidelitate si primesti 10% reducere la aspirina!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »