Bugatti Veyron tremura de frica. Un rival mai puternic si-a anuntat prezenta la Geneva Motor Show 2014

Koenigsegg a confirmat faptul ca editia speciala One:1 va fi prezentata in luna martie la Geneva Motor Show 2014. Doar sase masini One:1 vor fi construite, iar clientii deja au platit avansul pentru fiecare dintre ele.

Termenul „One:1” se refera la raportul putere-greutate, fiecare kilogram din cele 1.400 kg va fi tras de unul dintre cei 1.400 CP. Calculul total al masei supermasinii include un sofer de greutate medie si un rezervor plin.

Inginerii care au proiectat bolidul spun ca acesta va fi capabil sa atinga peste 450 km/h, dar ca este posibil sa fie limitat de rezistenta anvelopelor. Producatorul suedez este sigur ca One:1 va stabili noi recorduri de viteza pentru sprinturile de la 0-200 0-300 si 0-400 km/h. Acestia estimeaza ca 400 km/h vor fi atinsi la aproximativ 20 de secunde de la plecarea de pe loc.

Recordul de viteza actual al celei mai rapide masini de serie este detinut de Bugatti Veyron Super Sport WRE, fiind limitat electronic la 415 km/h. Bugatti a testat un Veyron World Record Edition fara limitare de viteza si a reusit sa obtina o viteza maxima de 431 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »