BizPharma HO – Solutia ideala pentru lanturile de farmacii

bizpharmaInformatia sta la baza oricarui act de decizie. Pentru a putea ajunge la informatie atunci cand este nevoie, nu trebuie sa se piarda foarte mult timp cautand datele de care ai nevoie.

Solutia Head Office de la BizPharma a fost conceputa pentru ca a avea acces la informatie in cel mai scurt timp si este destinata lanturilor de farmacii, oferind utilizatorilor garantia ca informatiile sunt pastrate la loc sigur si permitand analiza datelor si luarea deciziilor mult mai rapid.

Solutia de gestiune BizPharma HO se implementeaza la sediul central si are doua functii importante:

    • Stabilirea nomenclatoarelor unice utilizate de farmacii;
    • Centralizarea datelor operationale din farmacii.

Practic, cele doua functii prespupun copierea bidirectionala in timp real a datelor intre sediul central si farmacii, eliminand asfel operatiile realizate in filiale (adaugare de produse noi, parteneri, promotii).

Cu ajutorul utilizarii nomenclatoarelor centralizate, produsele, partenerii si toate informatiile asociate sunt introduse intr-un singur loc, iar actualizarile informatiilor furnizate de CNAS / CJAS sunt realizate doar la sediul central. Un alt avantaj este faptul ca politica de preturi, strategiile de promovare si de crestere a vanzarilor pot fi impuse direct de la sediul central.

Centralizarea datelor operationale prin intermediul solutiei BizPharma permite stocarea datelor intr-un singur loc, pentru a putea rula centralizat rapoartele operationale sau manageriale. Raporturile sunt centralizate sub forma de borderouri de date si sunt trimise catre Casele de Asigurari Judetene.

Alte avantaje:

Solutia dedicata lanturilor de farmacii mai permite transferul intre gestiuni a stocurilor si a documentelor justificative. In plus, transferul intre farmacii si depozit a necesarului de comanda se poate face doar printr-un singur click in aplicatie.

Usureaza munca celor care lucreaza in domeniu si aici vorbim nu doar de cei care detin afacerea, ci si de toti angajatii companiei farmaceutice respective.

Si cel mai important avantaj: Clientii nu vor mai trebui sa astepte foarte mult cand isi cumpara medicamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »