Aplicatia care usureaza munca departamentului de Resurse Umane

Resurse umaneDepartamentul de Resurse Umane a avut intotdeauna una dintre cele mai grele sarcini din firma. Recrutarea angajatilor, aranjarea unor „munti” de hartii, monitorizarea angajatului si sugerarea/implementarea unor idei pentru marirea productivitatii angajatului.

Astazi, aplicatia Personnel Management ajuta la cresterea eficientei activitatilor de administrare a personalului prin generarea rapida si standardizata a documentelor salariatilor (contracte, adeverinte, decizii). Este o aplicatie care usureaza foarte mult munca unui angajat al Departamentului de Resurse Umane si care rezolva intr-un timp foarte scurt toate „problemele” ce pot aparea in cadrul companiei.

Iata cate beneficii poate avea o firma prin integrarea acestei aplicatii:

– Configurare de view-uri de personal, prin care se definesc coloanele vizibile, criteriile de filtrare, criteriile de grupare si ordonare a datelor. Acestea se pot defini pentru a permite acces rapid al utilizatorilor la liste de personal predefinite sau cu criterii de filtrare folosite frecvent;

– Definire tipuri de documente gestionate in dosarul electronic al salariatilor, documente care pot fi personale (carte de identitate, diploma de studii) sau contractuale (contract, acte aditionale, adeverinte de vechime);

– Configurare template-uri de documente in format Word, documente care se genereaza pe baza datelor salariatilor din sistem;

– Configurare a formatului de generare a unui tip de document (Word sau PDF);

– Adaugare persoane si contracte noi in sistem;

– Modificare de contracte prin acte aditionale;

– Incetari de contracte;

– Acces la datele personale si contractuale ale salariatilor din sistem;

– Vizualizare liste de salariati conform view-urilor configurate, prin multiple modalitati de filtrare pe datele personale si contractuale.

Sunt accesibile in aplicatia Personnel Management servicii si solutii software de salarizare si administrare de personal, dar si rapoarte configurabile prin intermediul aplicatiei Sal. Tipurile de rapoarte care pot fi accesate sunt:

– Rapoarte detaliate pe salariati, cu date de personal si salarizare;

– Rapoarte centralizatoare cu nivele de detaliere si grupare configurabile fluturasi de salarii.

Cu alte cuvinte, HR-ul va avea mai mult timp sa se ocupe de angajati cu ajutorul acestei aplicatii interesante. Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »