6 sfaturi pentru renovarea spatiului de birou

Renovarea birouluiUn spatiu de birou confortabil este direct proportional cu bunastarea angajatului. Astfel, biroul trebuie sa arate intotdeauna impecabil si sa transmita o stare de siguranta si incredere persoanelor care lucreaza in spatiul de lucru respectiv.

Daca te gandesti sa renovezi spatiul de birou si nu stii de unde sa incepi, iti oferim cateva sfaturi care sa te ajute in acest proces. Iata care sunt acestea:

1. Pune-ti toate ideile pe o foaie

Toate ideile tale de renovare trebuie trecute pe o foaie pentru a alege cateva din ele atunci cand veti incepe treaba. Chiar daca nu toate ideile vor fi inspirate, cateva dintre ele cu siguranta vor putea fi implementate in noul proiect.

2. Intra in legatura cu o firma specializata

Inainte de a demara acest proces va trebui sa intri in legatura cu o firma care se ocupa cu aceste servicii de renovare a biroului. Acestia iti vor da foarte multe detalii si te vor ajuta sa iei deciziile ceva mai usor.

3. Negociaza pretul

Orice firma care se respecta va cere un pret mai mare decat cel adevarat pentru a incepe lucrarile. Trebuie doar sa apelezi la calitatile tale de negociator (sau ale unui amic daca la tine lipsesc cu desavarsire) si in mod cert vei obtine un pret mai convenabil.

4. Nu lasa muncitorii nesupravegheati

In spatiul de birou nu-ti poti permite sa lasi muncitorii sa faca ce vor. Astfel, vei fi atent cand vor demonta/monta prizele si alte componente care implica partea electrica. La fel veti proceda si in cazul inlocuirii instalatiilor sanitare.

5. Asigura-te ca folosesc materiale de calitate

Multe dintre companiile care ofera servicii de design interior aleg un material ceva mai slabut pentru a economisi ceva bani. Chiar daca mai scoti ceva banuti din buzunar, asigura-te ca vor lucra cu materiale de calitate premium.

6. Mare atentie la finisaje

In cazul unui spatiu de lucru finisarea perfecta este obligatorie! Daca ramane o imperfectiune intr-un loc vizibil, aceea va fi vazuta nu doar de o persoana, ci de toti angajatii firmei respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »