5 motive pentru a-ti pune interfon daca locuiesti la curte

interfoaneIn cazul in care locuiesti la curte si ai casa amplasata la ceva distanta de poarta, interfonul devine o necesitate. Majoritatea locuintelor noi sunt dotate cu termopane groase si daca vei avea musafiri, acestia vor striga cat vor putea, iar tu tot nu-i vei auzi.

Iata care sunt cele 5 motive pentru a-ti pune un interfon daca locuiesti la curte:

1. Te scapa de drumul din casa pana la poarta

Daca ai casa dotata cu interfoane inteligente pe hol sau chiar si in camera (valabil pentru cei care sunt foarte comozi), nu vei mai parcurge drumul inevitabil pana la poarta pentru a deschide prietenilor / musafirilor.

2. O mai buna siguranta

Cu ajutorul unui interfon vei fi sigur ca nu intra in curte decat cine doresti tu sa intre. Chiar daca interfonul este unul care are doar functie audio, vei putea auzi vocea celui de la poarta si-ti vei da seama daca este cunoscuta sau nu. Pentru o siguranta si mai mare poti achizitiona interfoane mai performante dotate cu camera video.

3. Scapi de o cheie in plus

Interfoanele permit alegerea unui cod care sa deschida poarta. Atentie insa, codul trebuie sa fie format din mai multe cifre si trebuie stiut doar de tine, de familie si eventual de alti prieteni apropiati. Daca nu preferi acest sistem, vei putea folosi o cartela asemanatoare unui breloc.

4. Poti monta mai multe interfoane in casa

Poti sa iti pui un interfon si in camera pentru a nu te mai deplasa pana pe hol. Ai grija ca respectivul interfon sa poata fi dat pe silentios pentru a nu te trezi in miez de noapte trezit de copii vecinilor care sunt pusi pe glume.

5. Poti adauga si alte sisteme de supraveghere

Interfoanele pot fi combinate cu alte sisteme de supraveghere precum: camere video, sisteme de alarma si senzori care sa aprinda automat lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »