5 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din sediul firmei

Sediu firmaSediul firmei reprezinta oglinda afacerii tale. Astfel, acesta trebuie sa ofere angajatilor un mediu de propice pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi. Un sediu al firmei trebuie sa transmita clientilor sau partenerilor faptul ca afacerea ta este una serioasa si ca trebuie sa fie si ei seriosi la randul lor.

Iata 5 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din sediul firmei:

1. Lumina de calitate

In primul rand, orice afacere are nevoie de un mediu de lucru cu o lumina propice activitatii desfasurate. Puteti folosi plafoniere cu lumina calda (galbena) sau cu lumina rece (alba) plasate intr-o pozitie care sa poata lumina intreaga incapere. Plafonierele sunt panouri luminoase cu LED-uri sau neoane, de dimensiuni variabile. Montarea se poate face in clasicul tavan casetat precum si aparent sau suspendat.

2. Spatiu de lucru optim

Spatiul de lucru trebuie sa fie optim pentru fiecare angajat al firmei. Astfel, birourile se vor aranja cat sa permita desfasurarea activitatii in conditii cat mai prielnice. Un angajat care lucreaza in astfel de conditii va da un randament mai bun si implicit va aduce mai multi bani in bugetul firmei.

3. Instalatii sanitare curate

Angajatorul trebuie sa puna la dispozitia angajatului instalatii sanitare. Acestea trebuie sa fie pastrate cat mai curate si sa nu provoace sila angajatilor atunci cand le folosesc pentru a-si face nevoile fiziologice de zi cu zi.

4. Dozator de apa

Un dozator de apa este ca o comoara atunci cand ti-e sete si nu ai un magazin prin apropiere pentru a cumpara ceva de baut. Toate firmele care se respecta dispun de un astfel de dozator, iar bidonul cu apa se schimba atunci cand se termina (trebuie sa aveti cateva rezerve). Dozatorul se poate lega si direct la sursa de apa a cladirii.

5. Sa nu uitam de exteriorul sediului

Nu doar interiorul sediului firmei este important, ci si exteriorul. Aici putem pune cateva aplice de exterior care sa lumineze corespunzator intrarea in sediul firmei, dar si cateva obiecte decorative care sa impresioneze clientii/partenerii inca de la intrarea in firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »