5 avantaje ale unui generator electric

generator-curentUn generator electric este recomandat in locuinta oricarui gospodar care se respecta. De la prevenirea dezghetarii frigiderului pana la neintreruperea filmului vizionat in familie, toate avantajele sunt la mana ta cu ajutorul unui astfel de generator de curent electric.

Iata care sunt cele cinci avantaje pe care le vei avea o data cu achizitionarea unui generator:

1. Nu vei mai depinde de functionarea retelei de curent electric

Daca reteaua de curent are probleme si te lasa fara energie electrica, un generator te ajuta sa treci usor peste aceasta experienta neplacuta. Trebuie doar sa pornesti generatorul si sa-l cuplezi la panoul de curent pentru a avea lumina in toata locuinta.

2. Pastrezi alimentele congelate

Cu ajutorul unui generator nu-ti va mai fi frica din cauza produselor din congelator care s-ar putea strica din cauza unei pene de curent. Congelatorul/lada frigorifica va functiona fara intrerupere.

3. Deplasarile devin mai „luminoase”

Daca vei lua generatorul dupa tine in vacanta, vei avea „lumina” alaturi de tine tot timpul. Cu ajutorul acestuia vei putea asculta muzica la un sistem puternic si vei putea folosi cateva becuri, dar si o lada in care sa tii bautura la rece. Pentru astfel de deplasari puteti folosi un generator de curent portabil monofazat.

4. Nu vei ingheta de frig

Poti cupla un convertor electric puternic direct la un generator de curent. Convertorul va functiona la capacitate maxima, iar consumul va fi de doar cativa litri de benzina 3-4 litri de benzina consumata pe parcursul unei nopti intregi.

5. Vei putea da curent si vecinilor

Daca ai un generator electric foarte puternic, poti aduce „lumina” si in casa vecinilor tai. De ce sa faci acest lucru? Pentru ca ii poti propune vecinului/vecinei sa iti ofere ceva la schimb sau sa va plateasca o parte din benzina consumata de generatorul tau de curent.

In concluzie, un generator electric este extrem de folositor si nu trebuie sa lipseasca din casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »