5 accesorii pentru un dormitor romantic

iluminat-dormitorDormitorul tau si-a pierdut din farmecul de altadata? Cum ar fi sa poti sa-l transformi iarasi intr-un dormitor romantic cu doar cateva mici „artificii” interesante?

Iata care sunt cele cinci accesorii care pot transforma un dormitor clasic intr-un dormitor romantic:

1. Patul

Daca patul este vechi, scartaie sau nu este destul de mare pentru a-ti desfasura activitatile in conditii optime, trebuie neaparat sa-l schimbi cu unul nou. Poate fi unul ceva mai special (poti incerca unul rotund), dar neaparat sa fie din lemn masiv. Adauga si o saltea cu strat de memorie care sa te sustina in asa fel incat sa beneficiezi de relaxare maxima.

2. Iluminatul face tot

Adauga dormitorului tau lumini de tip moodlighting (lumini ambientale) pentru a aduce cu adevarat o tenta de romantism in camera in care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Poti monta in pereti cateva spoturi in culori precum rosu, albastru sau violet si vei avea garantat un dormitor care sa impresioneze persoanele demne sa ajunga in aceasta incapere interesanta.

3. Tablouri sau fototapet

Pentru a duce lucrurile si mai departe trebuie adaugate cateva tablouri pictate sau chiar si un fototapet cu o destinatie exotica/romantica (Caraibe/Paris). Atentie insa, nu trebuie sa exagerezi si sa decorezi toti peretii cu tablouri sau tapet. Un singur perete decorat este de ajuns.

4. Candelabru

Renunta la neinteresanta aplica! O poti inlocui cu un candelabru de care sa atarne cateva pietre slefuite care sa imprastie lumina neuniform prin incapere, dandu-i astfel o tenta mai eleganta.

5. Lumanari

Nu uita de lumanari! Pentru a fi sigur ca nu-ti pui casa in pericol de incendiu, poti opta pentru lumanari led. Avantajul? Acestea dureaza mult mai mult si le poti aprinde ori de cate ori doresti fara sa faci nici un pic de fum in camera. In plus, lumina degajata de acestea este foarte apropiata de cea a unei lumanari adevarate. Practic, nici nu vei observa diferenta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »