4 motive pentru a schimba electrocasnicele vechi

Masina de spalatDaca ai probleme cu un produs electrocasnic si te gandesti daca sa-l repari sau sa cumperi unul nou, te sfatuim sa alegi cumpararea unui nou produs. De ce? Pentru ca desi il vei repara, risti ca alta piesa sa se strice si sa bagi alti bani intr-o alta reparatie.

Iata 4 motive pentru a schimba electrocasnicele vechi care se defecteaza:

1. Costul reparatiei

Sa dam ca un prim exemplu plitele pe gaz. In cazul in care acestea se strica, costul reparatiei nu va fi unul urias, dar in cazul reparatiei unei masini de spalat, costul creste pana la sume apropiate de cele ale unor masini de spalat noi. Astfel, mai bine alegeti un produs nou care va veni insotit de garantie (se recomanda prelungirea pe cat posibil a garantiei – multe companii ofera acum garantie in plus contra unei sume de bani).

2. Consumul de energie electrica

Majoritatea aparatelor electrocasnice vechi fac parte dintr-o clasa energetica de mult depasita (cum ar fi clasa C sau chiar si D). Daca factura la curent este mare in fiecare luna, probabil aparatele electrocasnice pe care le detii au o astfel de clasa energetica. Cele mai noi aparate electrocasnice de pe piata au acum clasa energetica de la A pana la A+++. Acestea ofera performante uimitoare la un consum extrem de mic de energie electrica.

3. Mai multe functionalitati

Noile aparate electrocasnice iti vor pune la dispozitie mult mai multe functionalitati interesante. De la frigiderul care face gheata, pana la masina de spalat care usuca hainele, toate vor lucra impreuna pentru a face pe plac celui care le foloseste.

4.  Aspectul

Un alt motiv important pentru schimbarea electrocasnicelor vechi este dat de aspectul acestora. Aparatele vechi chiar nu isi au rostul intr-o casa proaspat renovata sau intr-o locuinta cu tenta moderna. Schimbandu-le pe cele vechi cu aparate electrocasnice de ultima generatie, vei putea observa ca locuinta va capata un aspect mult mai modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »