4 motive pentru a-i cumpara scolarului o imprimanta

imprimanta scolarCumparandu-i prescolarului o imprimanta, vei observa ca va fi mult mai interesat sa deseneze si sa invete sa foloseasca programul respectiv. Il poti pune chiar sa deseneze intr-un program care sa-l ajute pe viitor, de exemplu in Photoshop. Deja banalul program Paint, care ne facea orele de informatica mai frumoase, de abia daca mai este folosit de catre cei aflati la gradinita.

Iata care sunt cele 4 motive pentru a-i cumpara scolarului o imprimanta:

1. Ii vei atrage atentia de la jocuri

Daca nu face altceva decat sa se joace pe calculator, achizitionadu-i orice tip de imprimanta il vei face sa uite de jocuri si sa-si incerce talentul de artist. Atentie insa, doar provocandu-l sa deseneze anumite obiecte sau peisaje vei avea succes in a-l opri sa se joace.

2. Ii dezvolta imaginatia

Cum? Cu ajutorul desenelor pe care le va realiza pentru a le scoate la imprimanta. Unii specialisti afirma ca prin intermediul desenelor putem vedea ce caracter are copilul si cum se descurca intr-un colectiv. Daca ai supriza sa vezi un desen cu un cimintir, iar pe cruci sa fie numele catorva „prieteni” de-ai lui, iti vei da seama imediat ca este ceva in neregula cu el si poti lua masuri in acest sens.

3. Isi poate printa pozele preferate

Daca copilul are o poza de familie pe care si-o tine pe ecranul monitorului sau daca tocmai si-a facut o poza reusita, acesta o poate scoate imediat la imprimanta si se poate lauda cu ea la toata familia. Tu trebuie doar sa te asiguri ca are si cateva coli pentru printat poze (lucioase).

4. Este ieftina

Lasand la o parte beneficiile pentru scolar, o imprimanta nu este o achizitie care sa-ti goleasca buzunarele. Cu aproximativ 200 de RON poti cumpara o imprimanta decenta. Poti arunca o privire pe site-ul stradait.ro pentru a gasi imprimanta de care crezi ca are nevoie copilul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »