4 beneficii pe care sa le oferi angajatilor

beneficii pentru angajatiDaca vrei ca firma ta sa prospere si sa aduca din ce in ce mai mult profit, nu uita ca trebuie sa ai grija si de angajatii tai. Pe langa evenimentele si petrecerile pe care ar trebui sa le organizezi in fiecare sezon, nu uita sa oferi angajatilor diverse beneficii care sa-i stimuleze si sa-i faca sa nu-si doreasca nici o clipa sa plece din companie.

Iata 4 beneficii interesante pe care sa le oferi angajatilor:

1. Bonuri de masa

Orice firma care se respecta ofera angajatilor si bonuri de masa. Cumulate, acestea valoreaza in jur de 200 de RON si pot fi folosite fie pentru a comanda mancare la birou fie pentru a-ti cumpara ce ai nevoie la sfarsitul lunii (mai putin bauturi alcoolice).

2. Bani in locul bonurilor de masa

Daca angajatul tau nu este incantat de bonurile de masa, ofera-i solutia de a primi bani in locul bonurilor respective. Acesti bani ii poti da lunar in plus la salariu sau ii poti da pe toti la sfarsitul anului. Facand acest lucru, angajatul va primi peste 2.000 de RON la sfarsit de an si vor fi bani suficienti pentru a-si face cumparaturile de Craciun si Revelion.

3. Programe de training

Ofera-le posibilitatea de a se inscrie in programe de training, chiar daca nu ii si poti ajuta sa le plateasca. Unii vor vrea sa le faca chiar daca vor scoate bani din propriile buzunare, interesul lor fiind sa invete ceva care sa le foloseasca pe viitor pentru a avansa la locul de munca,

4. Program „Thank you!”

Tot mai multe companii au integrat programe de tip „Thank you!” pentru a permite angajatilor sa-si multumeasca intre ei pentru ajutorul acordat in diverse situatii sau pentru a felicita pe cineva pentru o realizare importanta. Acest program trebuie sa includa si mici cadouri simbolice care sa poata fi trimise catre cel care primeste scrisoarea de multumire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »