3 motive ca sa spui DA cardurilor de fidelitate

card de fidelitateNu mai exista magazin care sa fie putin cunoscut si sa nu puna la dispozitia clientilor carduri de fidelitate. Cardurile respective sunt scoase si distribuite mai departe cu ajutorul unor imprimate de carduri speciale. Aceste imprimante pot scoate cardul exact asa cum il doreste comerciantul: cu poza, logo-ul firmei sau alte elemente ce pot fi imprimate pe un card.

Iata care sunt cele 3 motive pentru a spune DA cardurilor de fidelitate:

1. Nu ai nimic de pierdut – un card in plus nu strica nimanui si iti poate fi de folos exact atunci cand nu te astepti. De exemplu, iti poti da seama ca nu ai bani suficienti pentru a plati produsele cumparate si pentru a nu lasa cateva produse la casa, vei scoate cardul si vei plati diferenta cu ajutorul punctelor acumulate de la cumparaturile anterioare.

2. Acumulezi puncte si obtii reduceri considerabile – majoritatea cardurilor permit acumularea unor puncte care pot fi transformate in bani care pot fi folositi pentru a achizitiona diverse produse care fac parte din campania respectiva. Unii comercianti au devenit si mai indrazneti si permit achizitionarea cu puncte a oricarui produs din magazin, cu conditia ca punctele respective sa fie suficiente sau sa se completeze diferenta cu bani lichizi.

3. Fidelizari periodice – toti cei care au un card de fidelitate vor primi periodic bonusuri si reduceri semnificative la anumite produse. Daca ai norocul sa ai nevoie de acel produs chiar atunci cand primesti oferta de fidelizare, vei cumpara produsul de care ai nevoie cu ajutorul punctelor pe care nu le-ai fi avut daca nu aveai un astfel de card. Este aproape la fel ca si atunci cand primesti produsul pe gratis. Un bun exemplu este atunci cand mergi la operatorul de telefonie mobila la care esti abonat de 2 ani si primesti gratis un telefon mobil pentru ca le-ai platit serviciile de care ai avut nevoie in perioada desfasurarii contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »