3 avantaje de a cumpara produse IT second hand

laptop second handDaca tocmai ti-ai deschis o firma sau te gandesti sa-ti deschizi una si vrei sa reduci din costurile achizitionarii de aparatura pentru birou, poti apela cu incredere la firmele care comercializeaza produse IT second hand.

Iata care sunt cele 3 avantaje de a cumpara produse IT second hand:

1. Pretul scazut

Pretul scazut este principalul avantaj de a cumpara produse IT la mana a doua. Acesta este situat undeva la jumatate in comparatie cu un produs nou care are aceleasi functii si componente. De exemplu, poti cumpara un monitor de 54 de centimetri la aproximativ 200 de lei, in timp ce unul nou costa aproximativ 400 de lei. Un alt exemplu bun este un laptop second hand cu procesor i7 de ultima generatie pe care il gasim la putin peste 1.000 de lei, in comparatie cu cel putin 2.000 de lei in cazul unui laptop nou dotat cu acelasi tip de procesor.

2. Garantia

Garantia acestor produse second hand este de 1 an si chiar si de 2 ani in unele cazuri, fiind o garantie identica cu cea a produselor noi pentru care se ofera 2 ani garantie. In plus, daca un produs, de exemplu un televizor second hand, a functionat cativa ani fara probleme, cu siguranta nu se va strica nici in anii urmatori. In plus, unele firme care comercializeaza produse IT la mana a doua permit prelungirea termenului de garantie contra-cost (la fel ca si in cazul produselor noi).

3. Calitatea

Calitatea produselor este testata de specialisti in domeniu si astfel se ia decizia recomercializarii produselor respective. Unele produse, precum calculatoarele sau laptopurile, sunt testate cu programe speciale care arata daca performantele sunt la fel ca cele ale unui produs nou cu aceleasi specificatii tehnice. Astfel, cu siguranta te vei alege cu un produs de calitate care va rezista foarte bine de-a lungul timpului si care iti va permite sa-l exploatezi la maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »