3 activitati extreme de facut vara

flyboardingEsti o persoana care in locul sedintelor de masaj cu aromaterapie prefera sa aiba activitati fizice ceva mai intense? Vrei sa ai parte de activitati care sa-ti faca inima sa bata cu putere? Daca raspunsul este da, este obligatoriu ca in aceasta vara sa dovedesti ca esti cel mai tare si sa incerci toate activitatile de mai jos.

Iata 3 activitati extreme de facut in aceasta vara:

1. Flyboarding

Flyboarding-ul este un sport extrem nou (inventat in 2012) care poate fi practicat cu ajutorul unui aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata o doza extrema de adrenalina.

Componentele de baza ale kitului FlyBoard: placa, o pereche de wakeboard tip incaltaminte, sistemul de rotatie , furtun principal (furnizeaza presiune de la skijet la FlyBoard), cot de 180°, duza.

2. Salt cu parasuta

Senzatia de a face un salt cu parasuta in imensitatea cerului de la peste 3.000 de metri altitudine nu poate fi comparata cu nimic din ce ai trait pana acum. Dup ce vei trece prin aceasta experienta unica, fiorii adrenalinei te vor indemna sa te reintorci printre nori pentru a simti din nou emotia coborarii.

Este una dintre cele mai usoare si mai sigure metode de a simti adrenalina prin cadere libera cu pana la 200 km/h.

3. Bungee jumping

Stiati ca bungee jumping-ul (cunoscut ca „Nagol”) reprezinta ritualul de trecere la maturitate al membrilor unui trib din Africa si ca prima saritura moderna a fost facuta la 1 aprilie 1979 de catre patru membri ai Universitatii Oxford?

Bungee jumping-ul este unul din cele mai frumoase si spectaculoase sporturi extreme, este o sfidare a gravitației si necesita mult curaj si rezistența fizica. Acest sport presupune saritul de pe o platforma inalta de care picioarele saritorului sunt legate printr-o coarda foarte elastica. Se poate sari de pe o cladire, un pod sau o macara dar si dintr-un balon cu aer cald sau dintr-un elicopter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »